Σειρά Gorenje ONE

Ένας λευκός, μινιμαλιστικός σχεδιασμός

Ένας λευκός, μινιμαλιστικός σχεδιασμός διατρέχει ολόκληρη τη σειρά Gorenje One. Τυποποιημένες γραμμές αλουμινίου και ανθεκτικό λευκό γυαλί, καθιστούν εξίσου άνετα τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας σαν και αυτούς στα περιοδικά. Οι συσκευές αυτές είναι η τελευταία τάση της μόδας και είναι προσιτή με τις άλλες σχεδιαστικές επιλογές σας.

Βιωσιμότητα

Η βιωσιμότητα είναι εξίσου σημαντική για εμάς όσο και για εσάς. Η σειρά συσκευών Gorenje One, έχουν επίγνωση των επιπτώσεών τους στο περιβάλλον. Ενεργειακά αποδοτικές, χρησιμοποιούν λιγότερο νερό και ακολουθούν τις αυστηρές ευρωπαϊκές κατευθυντήριες γραμμές για την εξοικονόμηση ενέργειας. Εξοικονομούμε την ενέργειά μας,  ώστε να μπορούμε να έχουμε περισσότερα, μιας και γνωρίζουμε ότι το κάθε τι από λίγο βοηθάει.

Τεχνολογία αιχμής

Η τεχνολογία αιχμής, σε συνδυασμό με την κοφτερή, μινιμαλιστική αισθητική, είναι η ιδανική λύση για ένα άτομο συνεχώς εν κινήσει. Η ζωή σας δεν σταματά όταν είσαστε στην ηλικία που έχετε αποκτήσει ένα σπίτι.  Η σειρά Gorenje One ακολουθεί το δικό σας ρυθμό και όχι το αντίστροφο.
Πες μου τι είδους εστία χρησιμοποιείτε και εγώ θα σας πω ποιος είστε. Είστε ένα άτομο επαγωγικό, ένα  hi-light ή αερίου; Το ψυχολογικό μας τεστ ούτε μια επιστημονική μέθοδος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα περάσει, το μαγείρεμα όμως στις εστίες μας θα πέρναγε σίγουρα. Με υψηλής ποιότητας υλικά και έξυπνα εξαρτήματα για να διευκολύνετε ο χρόνος σας, θα επιφέρουν αξέχαστες γκουρμέ απολαύσεις.

Σχάρες από μαντέμι

Οι σχάρες από μαντέμι βελτιώνουν τη σταθερότητα και ενισχύουν την εμφάνιση της εστίας αερίου και θα κάνουν την κουζίνα σας να μοιάζει με επαγγελματική. Το υλικό εγγυάται εξαιρετική αντοχή και εύκολο καθαρισμό.

Καυστήρας Wok

Ένας ειδικός καυστήρας αερίου με φλόγα από τρείς αντιστάσεις σε μια με σχήμα δαχτυλιδιού, θερμαίνει το Wok με επιταχυνόμενο ρυθμό, κάτι που σας επιτρέπει να προετοιμάσετε τα πιάτα σας μέσα σε λίγα λεπτά. Τα λαχανικά θα είναι τραγανά και μαγειρεμένα σωστά καθώς θα διατηρήσουν τις περισσότερες βιταμίνες, τα μέταλλα και τις θρεπτικές ουσίες σε σύγκριση με φαγητό μαγειρεμένο με ένα συμβατικό τρόπο.

Ενισχυμένοι καυστήρες

Ένας εξαιρετικά ισχυρός καυστήρας αερίου θερμαίνει τα μαγειρικά σκεύη με επιταχυνόμενο ρυθμό, κάτι που σας επιτρέπει να προετοιμάσετε τα πιάτα σας μέσα σε λίγα λεπτά. Τα λαχανικά θα είναι τραγανά και μαγειρεμένα σωστά καθώς θα διατηρήσουν τις περισσότερες βιταμίνες, τα μέταλλα και τις θρεπτικές ουσίες σε σύγκριση με φαγητό μαγειρεμένο με ένα συμβατικό τρόπο.

Αυτόματη θερμική προστασία

Για τη μεγαλύτερη ασφάλεια της κουζίνας σας, εάν η φλόγα σβήσει κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του καυστήρα, η βαλβίδα εισαγωγής αερίου διακόπτει αυτόματα την παροχή αερίου.

Εύκολος έλεγχος

Η προσεκτική τοποθέτηση και το μέγεθος των συμβόλων ελέγχου στις γυάλινες κεραμικές εστίες, εξασφαλίζουν τέλεια προβολή, καθιστώντας έτσι δυνατή ακόμη πιο απλή λειτουργία της εστίας και πλήρη έλεγχο του μαγειρέματος - εύκολα ακόμα και για αριστερόχειρες.

BoilControl: αποτρέπει το φαγητό από υπερχείλιση

Η λειτουργία BoilControl θα προσαρμόζει αυτόματα την ισχύ της ζώνης μαγειρέματος. Αφού αρχικά λειτουργεί με τη μέγιστη ισχύ, η περιοχή μαγειρέματος θα διατηρησεί τη θερμοκρασία στο επιθυμητό επίπεδο, εμποδίζοντας το φαγητό από την υπερχείλιση ή το υπερβολικό βράσιμο. Αυτή η βολική λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή.

Κλείδωμα ασγαλείας για παιδιά - ChildLock

Η λειτουργία ChildLock αποτρέπει τα παιδιά από το να ανακατεύονται ή να αλλάζουν τις ρυθμίσεις παρέχοντας έτσι προστασία από την τυχαία ενεργοποίηση και λειτουργία της εστίας.

Ενεργειακά αποδοτικές επαγωγικές εστίες

Μια επαγωγική εστία λειτουργεί δύο φορές πιο γρήγορα από μια ομόλογη εστία αερίου και είναι οικονομικότερη και ασφαλέστερη ταυτόχρονα. Η επαγωγική λειτουργεί με υψηλό βαθμό ετοιμότητας, εξαλείφοντας τον κίνδυνο της υπερχείλισης και ως εκ τούτου την μείωση του καθαρίσματος της εστίας και των πιάτων σας. Με ένα απλό άγγιγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία ενώ κάνει τις σάλτσες, το λιώσιμο της σοκολάτας ή επιχειρώντας άλλα γαστρονομικά κατορθώματα.

Δείκτης εναπομείνασας θερμότητας

Εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, ο δείκτης εναπομείνασας θερμότητας ανάβει για να δείξει ποιες ζώνες της εστίας ακόμα ακτινοβολούν θερμότητα. Εφ 'όσον ο δείκτης είναι αναμμένος, η αντίστοιχη ζώνη θέρμανσης δεν πρέπει να αγγιχτεί. Μπορεί, ωστόσο, να χρησιμοποιηθεί για την απόψυξη ή τη διατήρηση ενός ζεστού πιάτου.
Είτε πρόκειται για μια γαλοπούλα ή ένα νοστιμότατο κέικ σοκολάτας, μας αρέσει να παραμένουμε στην κορυφή των πραγμάτων. Λόγω των καινοτόμων λύσεών τους, οι φούρνοι Gorenje κατατάσσονται στην κορυφή της Ευρωπαϊκής προσφοράς. Ειδικά χαρακτηριστικά ρυθμιζόμενα από το χρήστη και εργονομικός σχεδιασμός απλοποιούν επιπλέον το ψήσιμο. Αφήστε τους επισκέπτες να έρχονται: είστε έτοιμοι για κάθε πάρτι.

Ηλεκτρονικά προγραμματισμένος χρονοδιακόπτης, που λειτουργεί με την αφή σας

Οι φούρνοι Gorenje φημίζονται για τους καινοτόμους ηλεκτρονικούς χρονοδιακόπτες που εξοπλίζονται με αισθητήρες. Οθόνη αφής που παρέχει περιήγηση, σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ των προκαθορισμένων προγραμμάτων ή του τέλειουχρόνου και της θερμοκρασίας για κάθε ψήσιμο που κάνετε, το οποίο μπορείτε να το παρακολουθείτε στην οθόνη. Μόλις αυτό γίνει, ένας ειδικός ηχητικό σήμα θα ακουστεί. Η επιφάνεια του καινοτόμου ηλεκτρονικού χρονοδιακόπτη είναι τελείως λεία και να καθαρίζεται εύκολα. Οι νέοι ηλεκτρονικά προγραμματισμένοι χρονοδιακόπτες υπάρχουν για να κάνουν τη χρήση σας απλή!

Φούρνος HomeMADE

Ο καινοτόμος σχεδιασμός αυτού του μοναδικού φούρνου εμπνεύστηκε από τους παραδοσιακούς ξυλόφουρνους, οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα ιδανικών συνθηκών ψησίματος. Η κοιλότητα των φούρνων Gorenje διαθέτει μια θολωτή οροφή, στρογγυλεμένα πλευρικά τοιχώματα και μια έξυπνα τοποθετημένη αντίσταση.Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός έχει ως αποτέλεσμα την ιδιαιτέρως αποτελεσματική και πλήρως ομοιόμορφη κατανομή του θερμού αέρα. Με αποτέλεσμα τα πιάτα είναι ομοιόμορφα ψημένα και ζουμερά, αλλά και τραγανά; μαλακό ψωμί με τέλεια κρούστα; πολλά από τα αγαπημένα σας φαγητά μαγειρεμένα σωστά.

Ενεργειακή απόδοση Α-20%

Η νέα γενιά συσκευών μαγειρέματος μπορεί να εξοικονομίσει μέχρι και 25% ενέργεια σε σύγκριση με τα παλαιότερα μοντέλα. Οι κουζίνες Gorenje είναι επίσης κατασκευασμένες από υλικά τα οποία είναι κατά 90% ανακυκλώσιμα.
Όχι μόνο παρέχουν πρόσθετο φως στην μαγειρική σας, δίνουν επίσης ένα λόγο στους επισκέπτες να μιλήσουν για κάτι, καθώς τηγανίζετε λαχανικά. Η εφευρετικότητα της σχεδίασης όπως ακριβώς και η πρακτική λύση της διασποράς της θερμότητας, κάνουν τον απορροφητήρα μας να μας παρέχει την τελική πινελιά σε ένα σύγχρονο περιβάλλον κουζίνας. Honey, we’re home!

Έλεγχος αφής

Η πλοήγηση στις ρυθμίσεις του απορροφητήρα σας δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Ο έλεγχος με την αφή, σας επιτρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο του απορροφητήρα και το ανάλογο φως του απορροφητήρα, σας βοηθάει να ολοκληρώσετε το μαγείρεμα.

Φίλτρα εύκολα στον καθαρισμό

Τα μεταλλικά φίλτρα στους αποροφητήρες Gorenje, είναι σχεδιασμένα για να απομακρύνουν τα σωματίδια λίπους, μπορούν να αφαιρεθούν και να καθαριστούν εύκολα. Μπορείτε να τα πλύνετε στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα "gentlewash". Ωστόσο, ακρυλικά ή χάρτινα φίλτρα που χρησιμοποιούνται για τον ίδιο σκοπό μπορούν να αντικατασταθούν με καινούργια. Όσον αφορά την επιφάνεια - το μόνο που χρειάζεται είναι ένα καλό σκούπισμα όταν τελειώσετε.

Ανώτερος σχεδιασμός

Είναι η κορυφή στο ντύσιμο σας! Ένας απορροφητήρας πρέπει να αντανακλά την ταυτότητα της κουζίνας σας, κάτι που ο απορροφητήρας Gorenje One επιτρέπει να αντικατοπτρίζεται επ΄ακριβώς στη μεταλλική γυαλάδα του. Κοφτερές σειρές αλουμινίου καθορίζουν την ταυτότητα της μάρκας και είναι τέλειος για τον αντικατοπρισμό της λευκότητας των άλλων συσκευών.

Πιο φρέσκο και από το φρέσκο

Δεν είναι μόνο το εσωτερικό του σαλονιού σας που έχει σημασία. Η νέα VitroLook αισθητική βελτιώνει την εικόνα για το περιεχόμενο του ψυγείου, καθιστώντας τα τρόφιμα πιο εύκολα προσβάσιμα. Απλά κατανοητά εικονίδια, διακριτικά, προτείνουν την πιο κατάλληλη περιοχή αποθήκευσης για κάθε είδος των τροφίμων. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε καινοτόμες λύσεις για την παράταση της φρεσκάδα στη λίστα των επιτευγμάτων.

Α++ ενεργειακή απόδοση

Η μεγαλύτερη χωρητικότητα δεν μεταφράζεται απαραίτητα σε μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας. Εκτός από την εξαιρετική θερμομόνωση, οι συσκευές μπορούν να υπερηφανεύονται για την βελτιωμένη σφράγιση της πόρτας, εξαρτήματα αιχμής του συστήματος ψύξης και ηλεκτρονική ρύθμιση που ελαχιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας.

Συρτάρι FreshZone για ευπαθή τρόφιμα

Η νέα γενιά των ψυγείων διαθέτει ένα συρτάρι FreshZone, που έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει και να κλειδώσει τη φρεσκάδα των ιδιαίτερα ευπαθή τροφίμων.

FastFreeze - ταχεία ψύξη τροφίμων

Η λειτουργία FastFreeze παγώνει τα τρόφιμα κατάλληλα σε εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία, κάτω από -24 ° C. Η διατήρηση της ποιότητας των κατεψυγμένων τροφίμων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο γρήγορα η διαδικασία κατάψυξης γίνεται. Όταν η διαδικασία κατάψυξης είναι ταχύτερη, οι κρύσταλλοι που σχηματίζονται είναι μικρότεροι και δεν βλάπτουν τα κύτταρα της τροφής, επιτρέποντας έτσι να διατηρήσουν τις βιταμίνες, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά για περισσότερο.

NoFrost DualAdvance

Τέλος στην επίπονη απόψυξη πριν πάτε στο γραφείο το πρωί. Η σύγχρονη τεχνολογία NoFrost DualAdvance αφαιρεί την υγρασία από την κατάψυξη για την αποφυγή συσσώρευσης του παγετού στα τρόφιμα και στους εσωτερικούς τοίχους.

Ράφι DoubleSpace

Ένα πρακτικό ράφι επιτρέπει τη συστηματική αποθήκευση των τροφίμων που λαμβάνονται από το ψυγείο πιο συχνά. Όρθιες χάρτινες συσκευασίες και φιάλες δύο λίτρων μπορούν να αποθηκευτούν στο βαθύ μέρος της θήκης στο πίσω μέρος, ενώ μικρότερα αντικείμενα και βάζα μπορούν να τοποθετηθούν στο ρηχό μέρος της θήκη στο μπροστινό μέρος.